Apparatuur en doseertechniek

Met onze afdeling Techniek bieden wij U aanpaste oplossingen voor apparatuur en doseertechniek aan, die individueel aan uw eigen specifieke wensen wordt aangepast.

Om de door ons geproduceerde middelen optimaal te kunnen gebruiken staat niet alleen de uitgebreide gespecialiseerde kennis van onze verkoopmedewerkers ter beschikking, maar ook onze technici met kennis over apparatuur, procesinstallaties en doseersystemen evenals onze applicatiespecialisten.

De afdeling van de Techniek is opgesplitst in een deel Engineering en een deel apparatuur en doseersystemen. In een testruimte kunnen de nieuwe producten verder tot marktrijpheid ontwikkeld worden. De afdeling Techniek biedt het volgende:

Standaard apparatuur
Onze mensen van techniek bieden een scala van standaard apparaten en systemen aan, die in onze eigen werkplaats worden vervaardigd.
Naast een uitgebreid aanbod van schuimsystemen, doseer- en besturingstechnologie, vernevelingsapparaten, hygiënetechniek en andere categorieën, waarborgen wij snelle levering van reserveonderdelen.

Klantspecifieke apparatuur
Naast ons standaardgamma ontwikkelen wij ook pro-actief apparatuur.

De speciale wensen van onze klanten die niet met standaardoplossingen vervuld kunnen worden, plus de huidige en toekomstige behoeftes van de markt, bieden steeds weer nieuwe uitdagingen voor ons techniekteam.

Klantspecifieke ontwikkelingen begeleiden wij vanaf het in kaart brengen van wensen en visioenen tot aan de marktintroductie via vastgelegde ontwerpfases.

Projectmanagement
Bij de implementatie van grote projecten bieden we onze klanten complete oplossingen waarbij alles in een hand blijft. In nauwe samenwerking met onze partnerbedrijven, nemen wij als hoofdaannemer de verantwoordelijkheid voor de planning, calculatie, installatie en in-bedrijf stellen, En we ondersteunen onze klanten in kwesties van projectfinanciering.

In het kader van onderhoudsovereenkomsten, zorgt ons gekwalificeerd team van specialisten dat de investeringen hun waarde behouden.

top