Dienstverlening

In duidelijk contrast met andere spelers in de markt, hebben wij niet alleen in de productie van het schoonmaak- en desinfectiemiddelen, maar ook bijzonder in dienstverlening gespecialiseerd.

Calvatis Consulting
Ons Consulting Team is een groep specialisten die onafhankelijk zijn van alle andere afdelingen in het bedrijf. Het bestaat uit ingenieurs, chemici, voedseltechnici en microbiologen met ervaring op het gebied van kwaliteitsbewaking, HACCP en IFS (International Food Standard). Het team wordt door deskundigen met bedrijfskundige achtergrond gecompleteerd. Dit team heeft kwaliteiten op het gebied van hygiënebeheer en analytische diensten. In het kader van samenwerking bieden we voedselproducenten, verpakkingsfabrikanten en schoonmaakbedrijven hulpmiddelen ter beoordeling, besturen en ontwikkelen van hygiënebeheerssystemen. Ons Calvatis Consulting Team begeleidt de daaruit ontstane projecten voor kostenvermindering of ononderbroken procesverbetering. Naast de traditionele hulpmiddelen en de methodes van kwaliteitsbewaking en microbiologie gebruiken we de CCU-meting (een CIP controle systeem), geïntegreerde auditsystemen en procesvisualisatie. De gebruikte processen worden binnen de bestaande certificeringen controles geïmplementeerd en verder ontwikkeld.

Eigen merk productie
Op onze productielijnen met een totale jaarlijkse capaciteit van 45.000t, kunnen wij een enorm gevarieerd scala aan vloeibare en poedervormige producten produceren. We gebruiken recepten en verpakkingen volgens Uw wensen, maar bieden ook slechts het afvullen aan. Wij kunnen producten vullen in verschillende verpakkingen, vanaf kleine pakken van 2,5 kg tot aan tankervrachtwagens met 25 ton. Vaste stoffen kunnen we in kleine pakken van 0,5 kg tot 1,4 t in Big-Bags vullen.

De volledige afwikkeling van de opdracht komt uit een hand: productie, opslag en distributie/versturen.

Daarnaast stellen we op verzoek receptontwikkeling, grondstof- en verpakkingsinkoop met de bijbehorende documentatie ter beschikking.

top