Calvatis handelt wereldwijd

Internationaal opererende bedrijven verwachten van hun partners een globale vertegenwoordiging. Deze verwachting vervullen we door onze klanten met ons hygiëneconcept over de hele wereld te ondersteunen.

In de laatste 60 jaar hebben we ons met een netwerk van productiefaciliteiten en een competent verkoopteam met succes op de internationale markt geprofileerd. Terwijl we bijna een volledige dekking van de Europese markt handhaven, ligt de nadruk van onze huidige en toekomstige bedrijfsontwikkelingsplannen op Azië, Afrika, het Middenoosten, Australië met Oceanië en het Verre Oosten. Wij werken met een netwerk van partnerbedrijven, die vanwege hun professionaliteit en integriteit zijn gekozen, en die een hoge graad van toewijding en vertrouwen in “calgonit filosofie” hebben. Op deze manier verzekeren we over de hele wereld betaalbare levering van producten en de diensten op het hoge Calvatis kwaliteitsniveau.

Door onze langjarige ervaring in verkoop en productie, en wereldwijde kennisoverdracht, zijn wij uitstekend geïnformeerd over de internationale verkoopmarkten. En, natuurlijk, voldoen we graag aan verzoeken tot auditeren of productgoedkeuring.

Voor ons, onze partners en klanten is het essentieel om op elk moment met de actuele hygiënenormen te werken en gebruik te maken van de laatste stand der techniek.

Om snel verspreidende ziekteuitbraken te vermijden, is de capaciteit om globale hygiënevereisten op lokale schaal uit te voeren steeds belangrijker. We hebben de aspiratie om een essentiële rol wereldwijd te spelen in het gezond houden van mensheid.

top